• Magyar
  • English

Technológiai megújulásunkhoz kapcsolódó fejlesztésünk támogatása

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: FINMECH KERESKEDELMI KFT.
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 70,00 %
A projekt címe: A FINMECH Kereskedelmi Kft. modern üzleti fejlesztésének támogatása
SZERZŐDÖTT támogatás összege: 19 123 209 FT
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020--00717
A projekt befejezési dátuma: 2021.07.15.12.14.
A beszerzett gép pontos típusa:
1 db EUROturn-12C NAGYSEBESSÉGŰ CNC ESZTERGAGÉP


A cégünk, a FINMECH Kereskedelmi Kft. 19,12 millió forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. Az 27 millió forintos összköltségvetést meghaladó összköltségvetésű beruházásból technológiai megújulást hajtottunk végre.

Vállalkozásunk eddig működése során és a jövőben is elkötelezett a termelékenység növelésére, nyitott a fejlődésre, technológiai megújulásra, valamint a koronavírus által okozott negatív gazdasági hatás kompenzálására. Ilyen gazdasági helyzetben is kiemelten fontos számunkra, hogy beruházás révén termelékenységünket növeljük és az alkalmazotti létszám megtartása mellett vállalkozásunk technológiai megújulást hajtson végre.

A pályázat keretében olyan CNC esztergagép beszerzése valósult meg, amely egy kifejezetten finommechanikai, műszerész esztergagép. A beszerzett eszköz pontos típusa 1 db EUROturn-12C nagysebességű CNC eszterga. A gyorsabban előállított termékekkel jelentős termelékenységre tettünk szert. A projekt eredményeként előállított termékek minősége javult, a technológiai folyamatok felgyorsultak, költségeink csökkentek. Ez jelentős idő, költségcsökkenést és technológiai megújulást eredményezett számunkra!

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjunk gyártani. A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.8-20-2020 pályázatán 19,12 millió forint támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta az 27 millió forintot.

Egyértelműen tapasztaltuk, hogy a termelésünk fejlesztése révén cégünk, a FINMECH Kereskedelmi Kft. versenyképessége jelentősen megnövekedett, jövedelmezősége bővült az alkatrész gyártás piacán. A vállalkozásunk hatékonysága megkérdőjelezhetetlenül javult.

További információ kérhető:

FINMECH Kereskedelmi Kft.

sales@finmech.hu